Informacion sobre AMV para la empresa
Toni Elías en Montserrat
TONI ELÍAS A MONTSERRAT
 

Toni Elías, Campió del Món de Moto2 pujarà amb bicicleta a Montserrat amb l’ intenció de complir la promesa que va fer a la Moreneta si guanyava el Mundial.


AMV prensa

Ver la galería de imágenes


Demà passat, dijous 25 de novembre, Toni Elías pujarà amb bicicleta a Montserrat per tal d’acomplir la promesa que va fer durant la temporada 2010. En el programa “Paddock GP” de TVE, Toni Elías, gran devot de la Mare de Déu de Montserrat, va declarar que si guanyava el Campionat del Món de Moto2 pujaria amb bicicleta fins al Monestir de Montserrat. I aquesta promesa serà acomplida dijous en una marxa que arrencarà a les 9 del matí de les Caves Segura Viudas a la localitat de Torrelavit, Alt Penedès, prop de Sant Sadurní d’Anoia.Toni Elías arribarà a Montserrat acompanyat d’Àlex Crivillé campió del Món de 500cc al 1999, de Samuel Sánchez Campió Olímpic de ciclisme a Pequin’08, de la majoria dels professionals catalans de ciclisme com ara Joaquim Rodríguez, Xavi Florencio, Josep Jufré o Joan Antoni Flecha, i de molts més amics i familiars. La marxa recorrerà uns 43 quilòmetres des de les Caves Segura Viudas fins Montserrat i hi accediran al Monestir pel vessant d’El Bruc, un trajecte una mica menys dur que el de la banda de Monistrol, però també molt menys transitat.

Toni Elías arribarà al Monestir al voltant de dos quarts de dotze del matí, per tal de, cap al migdia, poder pujar al Cambril i donar les gràcies a la Mare de Déu de Montserrat. La Moreneta ha estat al costat d’en Toni al llarg de tota la temporada de Moto2 en forma d’una medalla que duia dins el mono durant les curses. Aquest serà un acte íntim de la família Elías per mostrar el seu agraïment i devoció a la Patrona de Catalunya i, per aquesta raó, tant les fotos com les imatges del moment s’oferiran després als mitjans de comunicació interessats.

Un cop venerada la Santa Imatge, i després de fer una estona de pregària a la Capella del Cambril, cap a un quart d’una, el P. Abat de Montserrat, Josep M. Soler, rebrà en Toni Elías i els seus acompanyants més propers a la Sala de Romeries del monestir benedictí. Aquest acte sí que és obert als mitjans de comunicació que ho desitgin i que s’hagin acreditat prèviament al Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat: Òscar Bardají – 93 877 77 75 / 606 942 948 / oscarbardaji@abadiamontserrat.net.

Toni Elías, gran amant del ciclisme, està molt il.lusionat davant aquesta pujada a Montserrat en la que canvia les dues rodes de la Moto2 per les de la bicicleta. I abans de marxar de vacances i centrar-se en la temporada 2011 de MotoGP vol acomplir la seva promesa a la Moreneta.